Plusklus

Woningaanpassingen voor ouderen!

PlusKlus is een onderhouds- en renovatiebedrijf dat aanpassingen uitvoert in woningen voor ouderen. Variërend van het verwijderen van drempels, aanpassingen in douche en toilet, het ophogen van bestratingen en het makkelijker bedienbaar maken van raam- en deursluitingen. Zo kunnen Delftse 65+-ers langer comfortabel in hun eigen woning blijven wonen.

Samen werken

PlusKlus is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Delft, de woningcorporaties Woonbron en Vidomes en Stichting Stunt. Binnen het woningenbestand van Woonbron en Vidomes worden de aanpassingen op aanvraag van bewoners uitgevoerd. Zij kunnen kiezen uit een aantal nieuwe voorzieningen en dienen hun wensen in bij de woningcorporaties. Een medewerker van PlusKlus bezoekt de bewoners thuis en neemt de gewenste aanpassingen door. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een klein team gemotiveerde PlusKlussers. Ze worden bij de werkzaamheden begeleid door een ervaren technisch voorman.

Woningmutaties en energiebesparende maatregelen

PlusKlus moderniseert leeg gekomen woningen in de ouderencomplexen van Woonbron en Vidomes. Met de benodigde aanpassingen zijn ze klaar voor nieuwe, ook minder mobiele bewoners. Het installeren van, en voorlichten over, energiebesparende maatregelen in huis behoort eveneens tot het takenpakket van de medewerkers van PlusKlus. Bij kleine verhuizingen en andere klussen in huis biedt PlusKlus de helpende hand.

Meer weten

Wilt u meer informatie over het werk van PlusKlus en wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar plusklus@stichtingstunt.nl of neem telefonisch contact op via 06-20433300