website wordt geladen

Canal Hopper Delft

Zeven dagen per week varen onze vijf fluisterbootjes door de Delftse grachten. Onze schippers laten toeristen de stad zien, laten je een varende picknick beleven of zorgen voor uitzonderlijk trouwvervoer. Heb je een speciale wens of een bijzonder plan? Dan denken we op ons creatiefst met je mee! Onze mensen van Canal Hopper Delft verzorgen ook de assistentie van de Havendienst voor de gemeente Delft. En met het project ‘Schone Grachten’ vissen we met de fluisterbootjes het drijfvuil uit de grachten in de binnenstad. Een schone stad, blije bewoners en bezoekers, ook dat is voor ons duurzaam en sociaal. Meer weten over Canal Hopper Delft of reserveren? www.canalhopperdelft.nl

Je laat het maken bij stunt

Geïnspireerd door producten of verhalen van stunt-logo-woordmerk.svg? We maken ook voor uw organisatie iets unieks bij voorkeur van afval of restmateriaal. Neem daarvoor contact op met ons of kom langs aan de Vulcanusweg 307 in Delft. In onze Upcycle Campus is een deel van onze ontwerpen te zien en te koop. Vraag één van de Stuntmensen ter plaatse voor informatie.

Je maakt het bij Stunt, en Stunt maakt het voor jou

Ben jij gemotiveerd en heb je zin om bij Stunt aan de slag te gaan als deelnemer of vrijwilliger? Bel gerust of kom eens langs. We ontvangen je graag.

Steeds meer bedrijven weten Stunt te  vinden en laten hun producten door  ons maken. Interesse? Laat het ons weten, we gaan graag voor je aan de slag! Neem contact op!

Lees meer

Bekijk ook onze andere werkplaatsen