website wordt geladen

de Zeefdrukkerij

Veel van onze producten uit de andere werkplaatsen zoals de houtwerkplaats of het naai-atelier brengen ook nog een bezoekje aan de zeefdrukkerij. Hier bedrukken we de producten om ze nog unieker te maken. Denk aan een mooi logo of een leuke boodschap. We hebben al vele kratjes en tassen bedrukt. We kunnen kleine tot redelijk grote hoeveelheden aan in onze drukkerij.

Je laat het maken bij stunt

Geïnspireerd door producten of verhalen van stunt-logo-woordmerk.svg? We maken ook voor uw organisatie iets unieks bij voorkeur van afval of restmateriaal. Neem daarvoor contact op met ons of kom langs aan de Vulcanusweg 307 in Delft. In onze Upcycle Campus is een deel van onze ontwerpen te zien en te koop. Vraag één van de Stuntmensen ter plaatse voor informatie.

Je maakt het bij Stunt, en Stunt maakt het voor jou

Ben jij gemotiveerd en heb je zin om bij Stunt aan de slag te gaan als deelnemer of vrijwilliger? Bel gerust of kom eens langs. We ontvangen je graag.

Steeds meer bedrijven weten Stunt te  vinden en laten hun producten door  ons maken. Interesse? Laat het ons weten, we gaan graag voor je aan de slag! Neem contact op!

Lees meer

Bekijk ook onze andere werkplaatsen