website wordt geladen

De Houtwerkplaats

Kistjes en kratjes op maat, handgemaakt uit rest- en sloophout, dat is één van de specialiteiten van onze mensen. Talloze bedrijven gingen je al voor en lieten hun eigen kratjes, displays of dienbladen ontwerpen en maken in onze Houtwerkplaats. Wil je je product echt uniek en persoonlijk maken? In onze eigen zeefdrukkerij voorzien we elk product van hout of textiel van je logo of tekst. Nog meer inspiratie? Bezoek onze site www.kistjesenkratjes.nl

Je laat het maken bij stunt

Geïnspireerd door producten of verhalen van stunt-logo-woordmerk.svg? We maken ook voor uw organisatie iets unieks bij voorkeur van afval of restmateriaal. Neem daarvoor contact op met ons of kom langs aan de Vulcanusweg 307 in Delft. In onze Upcycle Campus is een deel van onze ontwerpen te zien en te koop. Vraag één van de Stuntmensen ter plaatse voor informatie.

Je maakt het bij Stunt, en Stunt maakt het voor jou

Ben jij gemotiveerd en heb je zin om bij Stunt aan de slag te gaan als deelnemer of vrijwilliger? Bel gerust of kom eens langs. We ontvangen je graag.

Steeds meer bedrijven weten Stunt te  vinden en laten hun producten door  ons maken. Interesse? Laat het ons weten, we gaan graag voor je aan de slag! Neem contact op!

Lees meer

Bekijk ook onze andere werkplaatsen