website wordt geladen

Plusklus

De handige mannen en vrouwen van PlusKlus voeren onderhoudswerk uit, in opdracht van woningcoöperaties als Woonbron en Vestia. Daarnaast dragen de PlusKlussers letterlijk bij aan het thema ‘schoon, heel en veilig’ in Delftse wijken als de Poptahof en de Buitenhof. Ze knappen kelderboxen op, ruimen leeggekomen woningen op en onderhouden de openbare ruimte.

Je laat het maken bij stunt

Geïnspireerd door producten of verhalen van stunt-logo-woordmerk.svg? We maken ook voor uw organisatie iets unieks bij voorkeur van afval of restmateriaal. Neem daarvoor contact op met ons of kom langs aan de Vulcanusweg 307 in Delft. In onze Upcycle Campus is een deel van onze ontwerpen te zien en te koop. Vraag één van de Stuntmensen ter plaatse voor informatie.

Je maakt het bij Stunt, en Stunt maakt het voor jou

Ben jij gemotiveerd en heb je zin om bij Stunt aan de slag te gaan als deelnemer of vrijwilliger? Bel gerust of kom eens langs. We ontvangen je graag.

Steeds meer bedrijven weten Stunt te  vinden en laten hun producten door  ons maken. Interesse? Laat het ons weten, we gaan graag voor je aan de slag! Neem contact op!

Lees meer

Bekijk ook onze andere werkplaatsen